The best way to make your dreams come true is to wake up.

Daddel-kage

Det tog ikke lang tid før der kom den første forespørgsel om en opskrift på bloggen.  Så den kommer nu 🙂
 
“Daddelsnack” 
(.. bedre kendt som snydechokolade)
En rigtig lækker snack når lækker sulten melder sig, godt som weekend-guf!
Til cirka 20 stk.
150 g mandler
150 g hasselnødder
400 g dadler (helst friske – jeg køber en kasse i Super Brugsen med 600g i, til 25kr)
200 g tørrede abrikoser
1 spsk revet appelsinskal (økologisk)
evt. appelsin saft
1 tsk kanel (kan udelades)
4-5 spsk kakao (af god kvalitet)
1. Nødderne ristes hele i ovnen ved 180 grader ca. 10 min.. Bagefter skal de køle HELT af!
2. Hak dadler, abrikoser, halvdelen af kakao, kanel og appelsinskal i en god foodprocesser eller i en mini hakker (lidt af gangen). Generelt kræver det en rigtig god maskine, min almindelige blender kan på ingen måde klare det! 🙂
3. Tilsæt appelsinsaft hvis den er for tør, og kakao hvis den virker alt for cremet.
4.  ælt de hele nødder ind i massen. Tag evt. halvdelen fra og hak dem i minihakkeren.
5. Smør en form ca. 20 x 30 med smagsneutral olie, og drys lidt kakao på.
6. Pres massen godt ned i formen.
7. Drys med kakao, nødder, kokos, eller kokosmel/gojibær blendet.
8. stil den i køleskabet med film over. Efter cirka 3 timer på køl er den klar til at spise.
9. Den kan holde sig cirka. 1 måned på køl i en tæt beholder – jeg anbefaler dog kun 14 dages tid, så synes jeg den begynder at blive kedelig..  Men det giver sig selv, for så længe plejer den ikke at holde!
 
Mums…. 
Hilsen Maya!
Følg mig på Instagram: Mayadroem 
 
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The best way to make your dreams come true is to wake up.