Todays workout

Rawfoodkage

Rawfoodkage 
Denne opskrift har jeg fået af min søde veninde Christina, hun havde taget kagen med i sommers da vi skulle hygge sammen med et par andre piger, og jeg måtte prøve den med det samme.  Jeg lavede den til en sommerfest med min familie og alle ville have opskriften, den er virkelig virkelig et hit!! – Den er sund, indeholder hverken mel eller sukker.  Den smager lidt ala chokoladekage eller bounty, kombinationen af den sammen med friske bær og eventuelt vanille is (eller skyr) er himmelsk… prøv den!! 🙂   
Den er en lidt besværlig at lave, fordi konsistensen er meget hård, og kræver en virkelig virkelig god foodprocesser (vores gamle brød sammen da jeg prøvede at lave den) , jeg laver den som regel i mini- hakkeren og deler den op i små portioner. Prøv dig frem. 
Personligt synes jeg denne opskrift er bedre end den daddelkage som jeg også har lagt ind på min blog – men smag og behag! 
1 liter dadler
2 hele udblødte vanille stænger
1/2 liter mandler
3 dl kakaopulver
2 dl kokosolie
Topping:
1 pose goji bær (på det nederste billede erstattede jeg med tørrede tranebær)
 samme mængde kokosmel
 
1.  Først sættes goji bærene i blød
2.  Hak mandlerne i en minihakker – ikke alt for småt.
3.  Dadler, kakaopulver, vanillestænger (skåret i små stykker) og kokosolie blendes sammen.
4. mandlerne tilsættes
5. Put det hele ned i et fad, da kagen ikke hæver kan du nemt se hvor stor formen skal være.  Ca. 20-30×30  jeg deler den nogengange op i to små fade.   Tryk det hårdt ned i formen.
6.  Topping: gojibær blendes med lige dele kokosmel i en mini hakker og puttes forsigtigt oven på kagen.
7. Dæk kagen til med husholdningsfilm og put den i køleskabet i mindst 3 timer så er den klar
8. Put den i en tæt beholder.
Skal opbevares i køleskab og kan holde sig i op til 14 dage
Server med friske bær, skyr, vanille is, eller bare som en lille ting til kaffen.
Mmmmhhhh… 
Hilsen Maya
Følg mig på Instagram & Facebook: Mayadroem

2 kommentarer

  • Maya jeg elsker den her kage! Jeg håber du buder næsten gang jeg kommer til øen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej min sødeste Nana! 🙂 – Jeg vil rigtigt gerne lave den til dig… Bare giv mig besked om hvornår! <3 Ellers kan vi lave den oppe hos dig i århus, hvis du snart har tid til et besøg? så kan du lære hvordan man laver den :).. Tak fordi du følger min blog! Kram.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Todays workout