Atjuuuuuuuuuuu, forkølet?

Gulerodstærte

Gulerodstærte 
Denne opskrift er min mors, den lavede hun altid når hun skulle lave noget god mad til os, og hele familien elskede den. Det smarte ved den er, at det tit er ingredienser som man har i køleskabet. 
Denne grundopskrift på tærtedejen bruger jeg altid når jeg laver tærte, da den virkelig fungere, den har en rigtig god smag, og bliver rigtig lækker når den er sprød.   Jeg laver ofte tærte med kylling, porrer, broccoli, peberfrugt, hytteost og hvad jeg ellers har i køleskabet.  Desuden er den rigtig god at have med på madpakken dagen efter. 
 
Gulerodspie: 
Dej:
3 dl grahamsmel
1 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
100 g smeltet margarine
1 dl vand
fyld:
 4-6 løg
4-8 skiver bacon
4 gulerødder
4 æg
4 dl mælk
3 dl reven ost (kan sagtens undlades)
1 tsk salt
1. Dejen laves først og hviler i køleskabet mens fyldet laves. Tænd ovnen på 200 grader
2.  Løg og revne gulerødder svitses på panden
3. Fyldet kommes i formen og pisk æg, mælk og evt. ost sammen og hæld over.
4. Sæt tærten i ovnen, når æggemassen er helt stivnet så er den færdig.
5. Steg baconen, når tærten er næsten færdig kommes baconen på.
6. Server den rygende varm, med frisk persille på..
Muuuuums 🙂  ..
Følg min facebook side og Instagram: Mayadroem
God weekend.
Hilsen Maya
   

2 kommentarer

  • Hejsa 🙂

    Efter al den ros var jeg simpelthen nød til at prøve den her tærte – NØJ hvor er den god!!! Jeg glæder mig til at du får den på min blog. 🙂 God fredag til dig søde. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maya

      Hej søde 🙂
      Håber virkelig at den faldt i god jord 😀
      Den er virkelig også god dagen efter! Mums 😀

      God weekend.
      Knus 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Atjuuuuuuuuuuu, forkølet?