En lille opdatering...

Kanelsnegle

Søndagshygge 🙂  … 
Når man er forkølet så skal man være god ved sig selv… det har jeg hørt….  
Så jeg besluttede mig i dag for at lave to ting – kanelsnegle og müslibarer 🙂  
Kanelsnegle: 
100 g smør
5 dl mælk
50 g gær
0,5 tsk salt
2 tsk kardemomme
ca. 800 g hvedemel
1,5 dl sukker
fyld:
150 g smør
2 dl sukker
2 spsk kanel
evt. 1 æg til pensling
1.  Smelt smøren i en gryde, når det er helt smeltet tilsætter du den kolde mælk hvilket plejer at være en passende lunken temperatur.. Du kommer det over i en skål sammen med den smuldrede gær. Du tilsætter derefter sukker, kardemomme, og salt  også tilsætter melet lidt efter lidt…  Du kommer mel på bordet og ælter dejen lidt på bordet og kommer den tilbage i skålen og hæve ca. 15 min.
2. Du laver fyldet i en gryde:  smøret smeltes, sukkeret og kanelen tilsættes.  Det skal endeligt ikke være på varmen for længe, smøren skal kun lige smeltes…
 3. Du deler dejen i to, den første portion ruller du ud på bordet i en stor firkant  og fyldes kommes på hele firkanten.  Dernæst ruller du dejen forsigtigt, og skærer den i små stykker med en skarp kniv, og  lad dem hæve ca. 30 min mere på pladen.  Hvis du vil kan du pensle evt. med et æg… Dernæst gør du præcis det samme med den anden portion…
4.  De skal i ovnen ved 200grader i ca. 12-15 minutter  til de er lysebrune…
Muuuuuuums…. 
De kan sagtens fryses ned!


Følg mig på Facebook & Instagram: Mayadroem
Hilsen Maya  

1 kommentar

  • […] jeg lige havde lyst til det! … jeg har før lavet nogen müslibarer som du kan finde her: http://mayadroem.dk/?p=31 men jeg synes faktisk at disse også blev rigtig rigtig gode! Jeg lavede dem sammen med min […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille opdatering...