Restitution

Müslibarer med nødder, frø & chokolade

Müslibar:  Med nødder, frø & chokolade!
Uhmm, jeg elsker müslibarer og specielt at lave dem selv… De er nemme at have med på farten og kan også tage den værste lækkersult… Her er endnu en opskrift på müslibarer 🙂  

Ca. 16-20 stk.
0,5 dl kokosolie eller smeltet smør
1 dl. flydende honning
1 økologisk appelsin både skal og saft
300 g dadler
200g mandler
100 g græskarkerner
75g sesamfrø
50 g kokosmel
300 g grovvalsede havregryn
evt. tørrede bær , f.eks. tranebær eller blåbær
Chokolade evt. pålægschokolade(da det er nemt)

Tænd: ovnen på 130 grader. Smelt kokosolien sammen med honning og appelsin saften.  Hak dadlerne så fint som muligt (brug en minihakker).
Rør: dem derefter sammen med mandler, græskarkerner, sesamfrø, kokosmel og havregryn.
Tilsæt honning-olie blandingen og rør det sammen.

Pres blandingen ned i en bradepande med bagepapir.  Ca. 1 cm tyk.
Du kan eventuelt lægge et stykke bagepapir ovenpå, også bruge kagerullen ovenpå til at få massen ud.
 Du behøver ikke fylde formen ud, men den skal være cirka firkantet.  De holder formen under bagning.
Bag massen i ovnen – cirka 1 times tid.
Lad: dem køle let ned før du dækker overfladen med chokolade. Når chokoladen er smeltet, så skærer du müslibarerne ud i den størrelse du ønsker.
Lad dem køle helt af, før du putter dem i en lufttæt beholder.

Hilsen Maya @Mayadroem

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Restitution