Æblemuffins til morgenmad

Vis mig dine æble-muffins

2013-09-30 20.55.28

Ih, hvor er der mange af jer som har lavet mine muffins, hvor er det skønt… Nogle af jer har i forvejen tagget mig på instagram @mayadroem, nogle har brugt hashtagget #mayadroem, andre har sendt mig en mail eller en mms.
Jeg ville utroligt gerne have alle billederne samlet et sted, nemlig her på bloggen, jeg vil så gerne se alle jeres kreationer 🙂 … Dette er ikke en konkurrence eller noget som helst, lad os i stedet kalde det for en lille “udstilling”.   Variationer er også meget velkommen, så hvis du har fundet på at komme et eller andet genialt at komme i dem – som andre skal kende til, så skriv det også til mig…

 Hvis din opskrift gerne må blive vist her på bloggen sammen med en forhåbentligt masse andre , så send mig en mail med dit instagram-navn til mayalytter@gmail.com, hvor du sender mig billedet af dine muffins, eventuelt variationer, hvad du synes som dem, og hvis der er noget andet som du gerne vil sige udover det,  måske at du delte dem med en veninde, spiste alle 12 selv (ligesom mig) eller, at dine kollegaer blev rigtig glade ….  🙂  …

Håber at I vil være med, indlægget forventes at blive postet på søndag, så skynd dig,  at send mailen med det samme.

Hilsen Maya 🙂
2013-09-30 12.27.28-2

 

2 kommentarer

 • Emma

  Hej søde Maya 🙂
  Jeg har prøvet at sende mit billede samt tip 3 gange på mail nu, dog uden held. hvordan kan det være?
  Kram fra Emma
  Instagram: emmafrederikkej

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æblemuffins til morgenmad