Hvilepuls, maxpuls & pulszoner...

Luksus lasagne med rodfrugter & bacon

2013-12-01 18.27.11-2

Jeg var på besøg hos mine forældre i dag og jeg havde lovet at lave mad til dem da de skulle til et møde, min far sagde på vej ud af døren: “Du kan lave en kylling lasagne, der er kylling!”…
Da jeg åbnede køleskabet var det dog ikke de mest lasagne-oplagte ingredienser, så jeg måtte bruge hvad der var.   Jeg synes at resultatet blev ret godt, en anden gang vil jeg nok rive rodfugterne, da jeg tror at det vil være bedre, men smag og behag! 🙂
Lasagne er nemt at lave og regner sig perfekt til at få tømt køleskabet 🙂 …

1 stort fad: 6 personer
ca. 700 g kylling fileter
Olie til stegning
1 dåse tomat puré
2 dåser hakkede tomater
vand & mælk (ca. 2-3 dl af hver)
1-2 løg
hvidløg
2 peberfrugter
1 håndfuld hakkede champignoner
Soltørrede tomater
4-5 gulerødder
2 rødbeder
2 persillerødder
1 pakke bacon
Lasagne plader (evt. fuldkorn)
Revet ost
Paprika, oregano, salt, peber & frisk basilikum
Evt. chili

Først svitser du løg, hvidløg, tomatpuré, champignon og kødet på panden.
Kødet skal ikke være gennemstegt bare lidt svitset også tag det af og kom det i en skål.
Dernæst kommer du peberfrugt, hakkede tomater, vand og mælk på panden.
Kom krydderierne og de soltørrede tomater i tomatsovsen.
Skær de resterende grønsager – eller riv eventuelt rodfrugterne på et rivejern.
Lav de forskellige lag af kød, grønsager, pastaplader og dæk med tomatsovs.
Det er vigtigt at pastapladerne ikke stikker op.
Dernæst drysser du med revet ost og placerer bacon ovenpå.
Bag lasagnen ved 200 grader i ca. 40 minutter

Vi fik et lækket madbrød til som du kan finde opskriften på her. 
Knus Maya <3
2013-12-01 17.51.04-1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilepuls, maxpuls & pulszoner...