Mayadroem ~ Lækreste banan proteinkage

Mayadroem ~ Æggewraps

Screenshot 2014-03-29 14.19.34

Her på det sidste har jeg spist æggewraps en del gange og flere af jer har spurgt efter en opskrift, så her kommer den. Jeg fik oprindeligt opskriften af søde Tina (Freakfitnessfood), men jeg har også set at blandt andet  Trine Theodora har lavet nogen der ser meget lækre ud. 🙂
I virkeligheden synes jeg ikke at det er så vigtigt med en præcis opskrift på disse wraps, det kan nemt laves bare på “slum”. Jeg har fyldt disse wraps med salat & kød af forskellig art – eller også har jeg spist dem bare som de er, hvis det skulle gå hurtigt.
En af dagene forsøgte jeg mig med “ægge-pizza”og det fungerede super godt. Jeg bagte den kort tid på panden og kom den på en bageplade og kom tomatpuré og fyld ovenpå. Det skal helst være noget fyld som er “færdigt” så man kan nøjes med at komme den 10-15 min i ovnen.  Synes at det fungerede rigtig fint som et alternativ til pizza og for at give lidt variation. Man kan nemt tilføje diverse ingredienser, jeg har haft held med fx. hakket spinat, chia frø, hørfrø hakket tomat  – prøv dig frem!  Æggewraps er blevet en ny favorit herhjemme; hurtigt, billigt, og nemt.

Æggewrap
(Til 1 stk)
2 æg
1 spsk skyr
1 spsk HUSK (0,5 spsk fiberhusk)
Salt & Peber
Olie til stegning
Evt. bagepulver

Pisk æg, skyr og HUSK grundigt sammen.
Tilsæt salt, peber og andre krydderier efter ønske.
Kom fyldet på en varm pande med olie og skru lidt ned.
Lad den bage langsomt og vend den først når den er klar.
Lad den bage til den er fint lysebrun på begge sider.
Forslag til fyld:  Salat, oksekød, hytteost, kylling, skinke, svitset squash mm.

Har du smagt æggewraps? 
– Og hvad er dit yndlings fyld? 
Knus Maya.

2014-03-20 19.16.32

Screenshot 2014-04-01 14.07.00

5 kommentarer

 • Jeg er vild med æggewraps og hver gang du lægger et lækkert billede op, så får jeg lyst til at gå i køkkenet! Os med glutensarte maver må jo finde andre lækre alternativer til sandwich og her er æggewrappen virkelig en favorit! 😀

  Anna – wonderwomanwannabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Hej Anna 🙂
   Sikke et kompliment – Ikke underligt at køkkenet er mit favorit sted… Her tilbringer jeg meget tid 🙂 …
   De glutensarte maver er virkelig glad for disse æggewraps – og jeg synes også at min mave har godt af at få det der HUSK dagligt 🙂 …
   Æggewrappen kan jo bruges til alt 🙂 🙂 …
   Knus .

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er SÅ meget det, som jeg skal kreere til frokost i dag. Det er ved at være alt for længe siden, at den har været på SU-menuen. Tak smukke Maya <3 Og din blog er blevet SÅ fin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] ret er Æggewraps. Opskriften på selve wraps’ene har jeg fundet hos Mayadroem.dk Find den her. Fyldet jeg valgte var: Laks, Avokado, Spidskål, Tomat, Agurk og Løg. Dressing: Skyr, Feta og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mayadroem ~ Lækreste banan proteinkage