Uge 17, Min træning ~ Sidste træningsuge inden halvmarathon-ugen

Mayadroem ~Læsernes fitness hemmeligheder

2014-04-25 21.17.01

 På bloggen har jeg allerede afsløret 5  af mine fitness hemmeligheder og jeg kan godt love, at der kommer flere af dem, hvis I stadig synes det er sjovt at læse med 🙂 … Det er en god mulighed for mig, at omtale ting som jeg normalt ikke skriver om fx. nøgne damer og sved.  Gad vide hvad det næste bliver!  Jeg opfordrede Jer til, at sende jeres fitness hemmeligheder til min mail så jeg kunne lave et indlæg med dem. Jeg har udvalgt et par stykker til dette indlæg.  I må meget gerne sende flere til: Mayalytter@gmail.com, så kan jeg måske lave endnu et indlæg 🙂 … I er også velkommen til at kommentere på indlægget i stedet for.  Kender I til noget af det som disse piger skriver om?

Læsernes fitness hemmeligheder 

 “En af mine fitness hemmeligheder er, at jeg er faktisk ret nervøs for at styrke træne. Jeg har trænet i næsten et år nu, men jeg skal stadig trække vejret dybt og tage mig lidt sammen, når jeg træder ind på styrke området i fitness. Jeg synes det er ret grænseoverskridende og lidt frygtindgydende, at stå sammen med de flotte trænede mænd, som jeg til tider føler, sender mig undrende blikke. 
Jeg ved godt, at det ofte bare sker inde i mit hoved og mange mænd synes, at det er fedt, at kvinder styrke træner, men jeg skal altså altid lige tage mig sammen og få ro i maven, inden jeg tager fat i håndvægtene.” Lærke

 “Hvis instruktøren ikke har en god krop synes jeg automatisk at h*n ikke er så god – for hvis h*n ser sådan ud, virker træningen vel ikke?  (ved godt det ikke nødvendigvis er sådan, men det tænker jeg altså;) ) – Anonym

“Jeg har et kæmpe crush på en cirkeltræningsinstruktør i mit træningscenter. Jeg har desværre kun været på hans hold en enkelt gang indtil videre, men jeg tror sjældent, jeg har givet den så meget gas! Så jeg håber snart, jeg kommer på et af hans hold igen, for hold nu op – han gør min træning effektiv! 😉  – Sofie 

 “Jeg kigger på andre piger for at få motivation/mål.” Anonym

“Til crossfit beslutter jeg mig ofte for at jeg vil være bedre og stærkere end en person på holdet. Så laver jeg en konkurrence i mit hovede.” Anonym

“Jeg elsker damenumser, Jeg elsker når damer træner baller og ben også se på deres numse. Kvindenumsen (og kroppen ) er fantastisk. Jeg har altid syntes at kvindenumsen er et af de flotteste steder på kvinden. Om den er stor og rund, eller stram og trænet. Er helt betaget af hvordan man kan træne sin bagdel, så den kan blive stor og flot. 
En kvinde i et par stramme trænings bukser med en flot bagdel, så er jeg solgt” Caroline

“Jeg kan bedst lide at træne alene, men min veninde spørger altid om jeg vi skal træne sammen. Jeg har det dårligt med at sige nej, så i stedet finder jeg på dårlige undskyldninger!” Anonym

“Min kæreste er min bedste motivationsfaktor. Han har så pæn og trænet en krop, at jeg også gerne vil holde mig selv i god form. ”  Camilla

Hvad er din bedste fitness hemmelighed?
Kender du til det som pigerne beskriver?

Knus M. <3
Screenshot 2014-03-23 17.51.10

1 kommentar

  • Haha hvor er det sjovt at læse 🙂 og jeg kan relaterer til meget af det som pigerne skriver. Super seje piger der tør afslører sine hemmeligheder 🙂
    Fedt du har taget min “hemmelighed” med 😉
    god dag smukke.
    Kram Caroline Thorsfelt

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uge 17, Min træning ~ Sidste træningsuge inden halvmarathon-ugen