Mayadroem ~ Raspberry smoothie

2014-05-07 14.25.15

Uhmmm, sommeren nærmer sig – og hvad er bedre end lækre sommer-smoothies? 🙂 .. Jeg prøver at skære ned på mit sodavandsforbrug, så derfor laver jeg nogle gange en smoothie om eftermiddagen.  Jeg ved godt at frugt indeholder flere kcal end én sukkerfri sodavand, men jeg er stadig af den overbevisning at det er bedre for min krop! 🙂  Denne smoothie er blevet en af mine favoritter og især nu når de har hindbær til 10kr i føtex, netto mm.  Husk at skylde dem grundigt.

Hindbær smoothie 
(1 stort glas)
1 banan
10-20 frosne hindbær
10 friske hindbær
2 dl appelsinjuice (evt. 1 dl juice og 1 dl vand)
Evt. isterninger

Blende, blende, blende…..
Pynt med friske hindbær, frysetørrede hindbær og et sugerør 🙂 

Hvad er der i din yndlings smoothie?
Knus M.
2014-05-07 14.25.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min træning Uge 18 + 19 ~ Only those who will risk going too far, can possibly find out how far they can go!