Mayadroem ~ Mine bedste blog tips

Mayadroem ~ Banankage med kokos

2014-06-29 15.22.32Endelig er jeg kommet til smilets by, hvilket desværre også har resulteret i lidt flytte-stilhed på bloggen.  Sagen er den,  at vi faktisk stadig ikke har internet i lejligheden, men vi håber,  at det virker inden weekenden.  Jeg føler mig allerede SÅ godt tilpas i byen og jeg er sikker på at vi nok skal blive meget glade for at bo her. Vi har været så utroligt heldige at finde en lejlighed på Frederiksbjerg, hvilket er et område jeg allerede er utroligt vild med.  Forleden indviede jeg mit nye køkken med denne skønne banankage.  Jeg har nu fået en sprit ny ovn så bagetiderne kan godt være lidt anderledes nu 🙂 … 

Banankage
50 g hakkede mandler
2 modne bananer
1 spsk smagsneutral olie
2æg
2 spsk vanille proteinpulver
1 spsk PB2 eller 1spsk peanutbutter
1 tsk (glutenfri)  bagepulver
1 tsk kanel
1-2 spsk FiberHusk
0,5 tsk vanillepulver eller 1 tsk vanillesukker
70 g (glutenfri) havregryn
20-30 mørk chokolade
Pynt: Kokos (eller fx. frysetørrede bær eller hakkede nødder)

Først tænder du ovnen på 200 grader.
I en minihakker 
hakker du mandler og  havregryn fint og kommer det i en skål. Derefter blender du bananerne,olie,proteinpulver,  peanutbutter og æg og blander det sammen med ovenstående.
Dernæst tilsætter du kanel, bagepulver, HUSK og vanillepulver/sukker.
Rør kagemassen  sammen.
Kom hele massen i en bageform fx. en rugbrødsform.
Bag kagen ved 200grader i ca. 30 min.  (bagetider er vejledende)
Når kagen kommer ud fra ovnen kan du med det samme lægge et par stykke mørk chokolade på så det smelter. Fordel det udover kagen.
Drys med kokos
Lad kagen køle af før du sætter tænderne i den! :-) MUUUUUMS. 

Knus Maya <3 2014-06-29 15.22.09 2014-06-29 15.21.44

   

8 kommentarer

  • Hvor rart at I er faldet godt til! At bage en kage i sit nye hjem er også den bedste måde at føle sig hjemme på 😉 Frederiksberg er virkelig også et skønt område, der bor flere af mine veninder 🙂 Du spurgte til gode råd til Århus i et andet indlæg så her kommer lidt du måske ikke kendte til:
    – Sala thai: jordens bedste thai mad (og min nabo hehe)
    – Torvedag på ingerslevs boulevard: hver onsdag og lørdag, så lækkert
    – Bazar vest: vaskeægte bazar-stemning i Brabrand hvor man kan få lækkerier fra mange lande og billig frugt og grønt
    – Oishii sushi: den bedste og lidt mere interessante sushi, og så har de transportbånds sushi med kæmpe udvalg, gå aldrig på Soya 😉
    – Brunch på Varna palæet: man skal bestille i god tid, og det er lidt dyrt, men det er episk mad og de smukkeste omgivelser (og det siger jeg altså ikke kun fordi jeg har arbejdet der ;))
    Håber noget af det kunne bruges? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maya

      Tak for dine tips søde 🙂
      ALT er en kæmpe hjælp!! 🙂
      Så du må endelig skrive de gode steder du kan komme i tanke om 🙂
      Hvor kan man ellers få en god og lækker brunch?
      Knus Maya.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Olesen

    Hej Maya.
    Hold nu op…. Du får jo næsten min til at løbe I vand! Dine opskrifter, din IG og din Facebook er virkelig inspirerende – jeg har de seneste uger afprøver nogle forskellige opskrifter du har lagt op og de er blevet et hit derhjemme Især din “Softice”, Glutenfrie pizza og Daddel-drømmen <3. HVilken smagsneutral olie bruger du til kagen? Godt I er ved at være faldet på plads I Århus, det er altid dejligt når en ny æra begynder for en I livet. God dag 🙂
    Knus Nanna

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maya

      Hej Nanna 🙂
      Tak for din søde kommentar! <3
      Jeg bruger som regel bare en rapsolie – eller evt. kokosolie 🙂
      Knus Maya 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Virkelig lækker kage! 🙂 Tak for opskriften.
    http://www.littlemsladybug.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Rigtig lækker kage. Mange tak for opskriften, Maya.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mayadroem ~ Mine bedste blog tips