Besøg hos Aarhus Osteopati ~ Hvorfor kan jeg ikke løbe?!

Mayadroem  ~ Lækreste peanut-muffins med chokolade (Snickers-muffins)

2014-07-27 15.51.25

Søndags forkælelsen bestod i dag af disse lækre muffins med peanuts. Idéen opstod da der var en hel skål leftovers peanuts fra veninde-hyggen i går.  Disse muffins er i den usunde del af kategorien på grund af deres fedtindhold, men det skal der jo også være plads til 🙂  …   De er virkelig svampede og lækre – og det er svært kun at spise én …. 🙂   De faldt i god jord hos manden i huset, han er også virkelig vild med både peanuts, peanutbutter og chokolade – kombinationen får dem til at nå et nyt niveau. Mums.  De er hurtige at lave – og utroligt vanedannende.   De er i øvrigt gluten-fri.

Peanut-muffins med chokolade 
(9 stk)
70 g saltede peanuts
20 g mandler
1 most banan
2 æg
1,5 tsk bagepulver
1,5 tsk vanillesukker (eller 0,5 tsk vanillepulver)
1 stor spsk peanutbutter
2 spsk havregryns “mel”
1 spsk FiberHusk
2-4 spsk mælk
1 spsk kokosolie (smeltet)
50 g mørk grofthakket chokolade
2-3 spsk mel (jeg brugte majsmel/boghvedemel)

Mos bananen og tilsæt æg + kokosolie
Hak nødderne eller kom dem hele i.  (Jeg hakkede kun mandlerne)
Tilsæt de tørre ingredienser + chokolade
Peanutbutter fordeles i massen.
Kom lidt mælk i for at gøre konsistensen lidt tyndere.
Fordel dejen i muffinsforme ca. 9 stk – jeg brugte en silikoneform.
Bag dem midt i ovnen ved 200 grader til de er lysebrune – ca. 10-12 min.
(Bagetider er altid vejledende)
Tag dem ud af formen og lad dem køle af.
MUMS

Knus M. <3
2014-07-27 15.49.05 2014-07-27 15.51.13

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besøg hos Aarhus Osteopati ~ Hvorfor kan jeg ikke løbe?!