Personligt indlæg ~  Om søvnløse nætter og søvnforstyrrelser

Sweet potato-mos med frisk persille

potato

I går skulle der lidt ekstra lækkert på menuen, da den stod på lørdagshygge med en veninde. Aftensmaden bød derfor på gode røde bøffer, bønnefritter og mos af sweet potatoes. Sweet potatoes har et lavere Glykæmisk index end traditionelle hvide kartofler så de påvirker blodsukkeret mindre  og så smager de fantastisk.
Mos af sweet potatoes er bestemt ikke noget nyt,  der er sikkert mange bloggere man kunne give credit for det.  Jeg har bare lavet det som min mor ville have lavet det, mums! 🙂  … Smager også godt dagen derpå! 

Mos af sweet potatoes
(4 personer)
1 kg Sweet potatoes
Hakket frisk persille eller basilikum
Salt og peber
En “sjat” fløde eller mælk
Evt. en klat smør

Skræl en passende mængde sweet potatoes
Skær dem i stykker og put dem i en gryde
Hæld vand i gryden, så det dækker kartoflerne
Kog dem til de er møre cirka 15 min
Mos herefter kartoflerne fx. med en stavblender og tilsæt de øvrige ingredienser og smag til.
Mængden af fløde/mælk og evt. smør afhænger af mosens ønskede konsistens
Drys med frisk persille  og server den rygende varm.

Så let kan det være at lave et lækkert aftensmåltid!
Bon appetit 🙂

Knus M <3
2014-08-30 18.24.51

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personligt indlæg ~  Om søvnløse nætter og søvnforstyrrelser