Chocolate Brownie

Chocolate & Banana Protein muffins

2014-10-03 17.48.53

MUFFINS er et hit  – især til madpakken!  Disse muffins kan også nydes med god samvittighed både inden og efter træning.  Proteinindholdet er relativt højt og det gør,  at de mætter forrygende.   At bage med proteinpulver kan være lidt en udfordring, men i dag slap jeg ganske godt fra det 🙂  … I muffins gør det ikke noget at de “revner”, hvilket ikke ser så godt ud på en kage, hvilket proteinpulveret kan få den til.
De er vildt hurtige at lave 🙂 ..
“If you don’t have what it takes – take what you have and make it work!” 

Chocolate and banana protein muffins 
(7 stk)
10 dadler
2 bananer
2æg
1 tsk kokosolie
1 tsk (glutenfri) bagepulver
1 tsk vanillesukker
30 g kokosfibermel
30-50 g (glutenfri) havregryn
50 g chokolade og banan proteinpulver (HER)
Hakket chokolade
Knivspids salt
Evt. lidt mælk.

Blend dadler, bananer, kokosolie og æg sammen i en blender/minihakker.
Kom dejen over i en skål.
Tilsæt de tørre ingredienser; bagepulver, vanillesukker, proteinpulver, kokosfibermel, havegryn og salt.
Tilsæt lidt hakket chokolade – du behøver ikke meget for at give lidt smag 🙂
Tilsæt evt. lidt mælk eller anden væske, hvis konsistensen er for tyk.
Rør dejen grundigt sammen.
Fordel fyldet i muffinsforme – jeg lavede 7 stk.
Bag dem midt i ovnen ved 200 grader ca. 15-20 min
(Bagetider er altid vejledende) 
Nyd dem med lidt skyr til.

Skærmbillede 2014-09-27 16.24.49
2014-10-03 17.52.12
2014-10-03 17.51.15

   

2 kommentarer

  • Anna

    Nøøj! De der gode ud

    Tror du man kan bruge svesker istedet for dadler? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maya

      Hej anna 🙂
      Det tror jeg desværre ikke giver det samme resultat 🙂
      Men du kan jo altid prøve.
      Hilsen Maya 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chocolate Brownie