Sund gulerodskage med cream cheese-topping & kanel

Romkugler med kokos

Skærmbillede 2014-11-08 18.12.05

Det er ikke længe siden at jeg sidst lavede romkugler, men da jeg fandt ud af at man kunne trylle sine dadelkugler om til romkugler,  var lykken gjort 🙂
De smager nææææsten som romkugler – Prøv dem 🙂 


Romkugler
(15 stk)
200 g friske dadler uden sten
50-60 g mandelmel
1  spsk romessens
2 tsk kokosolie
0,5 tsk vanillepulver
3 store spsk kakaopulver
1 spsk vand
1 spsk sukrin
Topping:
1 dl kokosmel

Blend  dadler, vand, kokosolie, kakao, romessens, vanillepulver og mandelmel til en samlet masse.
(Brug en foodprocesser eller minihakker)
Brug hænderne til at samle det hele til en samlet masse.
(Tilsæt mere vand,  hvis det er for tykt eller kokosmel,  hvis den er for tynd) 
Hvis du har god tid så kan du sætte det på køl 30 minutter
Tril massen i 15 kugler
Rul kuglerne i kokos
Opbevar dem på køl.

Skærmbillede 2014-09-27 16.24.49
2014-11-08 15.50.44

 

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund gulerodskage med cream cheese-topping & kanel