The Protein Kitchen "Banana Nut Muffins"

La-la-lasagne med fuldkorn, spinat og chili

Skærmbillede 2015-01-24 kl. 22.15.20

Lørdag aften stod den på hygge med min mand. Han skriver eksamensopgave, så jeg måtte hellere forkæle ham lidt.   Jeg elsker Lasagne og det er super nemt at lave. Denne portion passer til 4 personer.  Hvis du ønsker et lidt sundere – og glutenfrit alternativ så prøv denne lasagne: Aubergine Lasagne. 

Lasagne
500 g hakket oksekød
Lidt olie
1 løg
1 rød peber
2 spsk tomatpuré
2 dåser hakket tomat
100 g revet gulerødder
100 g frisk spinat
1-2 dl skummetmælk/vand
6 stk. fuldkorns lasagne plader
2 tsk oregano
frisk basilikum
200 g revet ost
Salt/Peber

Svits kød og løg i lidt olie i en gryde.
Tilsæt tomatpuré,  rød chili, frisk basilikum og oregano
Når kødet er brunet tilsættes gulerødder, peberfrugt og spinat.
Tilsæt hakkede tomater og lad det simre 5-10 minutter.
Hvis konsistensen er for tyk tilsættes lidt mælk eller vand.
Smag til med salt og peber.
I et ildfast fad placeres skiftevis plader og kødsovs. Sørg for at pladerne er helt dækkede.
Drys med revet ost – så meget som du har lyst til.
Bag lasagnen i ovnen ved 200 grader i ca. 25-30 min.
Drys med frisk basilikum.
Bon appetit

Skærmbillede-2014-09-27-16.24.49

   

2 kommentarer

  • Cathrine

    Hej Maya 🙂

    Det ser godt nok lækkert ud! Hvor meget chili kommer du i? Og er det en bestemt type? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maya

      Hej Cathrine.
      En hel rød chili 🙂
      Det er bare dem man kan købe i supermarkedet, ved ikke hvad de hedder 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Protein Kitchen "Banana Nut Muffins"