Romkugler med chokolade & hindbær

Sweet potato-mos med frisk persille

2015-03-31 17.10.52-1

I dag skulle jeg lave aftensmad til min mor. Jeg ville servere noget kød, grønsager og lækker sweet potato mos.  Opskriften er ikke så præcis da det meget handler om,  at prøve sig frem til man opnår den smag og konsistens man ønsker. 

Mos af sweet potatoes
(4 personer)
3 store sweet potatoes
Hakket frisk persille
Salt og peber
ca. 0,5 dl mælk
1 spsk smør

Skræl en passende mængde sweet potatoes
Skær dem i stykker og put dem i en gryde
Hæld vand i gryden, så det dækker kartoflerne
Kog dem til de er møre cirka 15 min
Mos herefter kartoflerne fx. med en stavblender og tilsæt de øvrige ingredienser og smag til.
Mængden af mælk og smør afhænger af mosens ønskede konsistens
Drys med frisk persille  og server den rygende varm.
Skærmbillede-2014-09-27-16.24.49
2015-03-31 17.13.30

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Romkugler med chokolade & hindbær