Chocolate brownie

IMG_7361

Chocolate brownie 
250 g dadler
2 dl vand
2 æg
1 spsk olie
30 g kakao
1 knivspids salt
50 g mørk chokolade
50 g mandelsmør
100 g mandelmel
1 tsk bagepulver
1,5 tsk fiberhusk
45 g proteinpulver (jeg brugte chokolade/hasselnød)
(Obs. denne proteinpulver er ikke glutenfri!)

Først blender du dadler, æg, mandelsmør, olie og vand i en foodprocesor.
(Jeg bruger min minihakker)
Dernæst kommer du dadelmassen over i en skål.
I en anden skål blander du de tørre ingredienser.
Tilsæt de tørre ingredienser lidt af gangen.
Tilsæt til den hakkede chokolade
Kom dadelmassen i en lille form med papir ca. 25×25
Slik skålen ren
Bag kagen ved 200 grader (alm. ovn)  i cirka 25 minutter.
Server med friske bær og evt. lidt skyr eller is.  Jeg lavede en almindelig glasur og dryssede med kakao pulver.
Maya

IMG_7364

IMG_7359

8 Comments
  1. Lyder lækkert, men uf, hvor er jeg bare ikke særlig vild med proteinpulver. Kan den laves uden?

    1. Ja så må i erstatte med lidt mandelmel, eller evt. kokosmel/havregryn 🙂
      men får klart en andene energi-fordeling så 🙂

    1. Dadler er hovedingrediensen, så det synes jeg ikke lige at du kan i denne kage 🙂
      men man kan altså virkelig ikke smage dem, hvis det er det du er bnge for.

Leave a Reply

Your email address will not be published.