Braun Silk-épil 9 (+Konkurrence)

Gymbags

gymbags

 

1. Day Birger et Mikkelsen Gweneth Bag (Black) 2. Adax Shopper
3.  Marc by Marc Jacobs Legend backpack 4. 2XU -vandtæt taske
5.  Helly Hansen Duffel Bag  6. Nelly Canvas back pack 
(Affiliate links)

Når man træner meget har man naturligvis brug for en god træningstaske.  Jeg har virkelig længe været på jagt efter en træningstaske, som kunne indeholde alt jeg havde brug for til en dag på farten.   Jeg er mest til sorte tasker (surprice) – fordi jeg ikke har brug for at min taske skal være så opsigtsvækkende.  En god sportstaske skal være rummelig, pæn og anvendelig.   Jeg har indtil nu brugt den skønne Day Birger et Mikkelsen taske i en lilla farve – jeg har dog ikke kunne finde den helt samme farve.  Jeg var utrolig træt på erstatte den gamle med en ny version i sort, fordi det er en så god taske.  Den er stor nok til at jeg kan have både min macbook – og madpakke med i skolen, sammen med træningstøj og sko.  I stedet faldt valget på den flotte 2XU taske, som er meget stort og vandtæt.  Den kan rumme ALT jeg har brug for – og den er super lækker. Den kan både bruges over skulderen og som rygsæk. Den har derudover fine reflekser, hvilket er godt når man cykler meget.  Jeg tror tasken især ville egne sig godt hvis man skulle til tri/løbestævner, da den virkelig kan rumme meget. Jeg er dog glad for at jeg aldrig skal tænke på om der er nok plads i tasken.  Det smarte er at man kan spænde den ind, hvis man ikke har så meget i tasken.
Min indre dulle ville måske have valgt en mere “tøset” taske, hvor man ikke ville kunne gætte at det var træningstøj man havde med.  Det kunne være den fine læder taske fra Adax eller den super flotte rygsæk fra Marc by Marc Jacobs! 

Hvilken kan du bedst lide?
Maya

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Braun Silk-épil 9 (+Konkurrence)