Inspiration til din overkropstræning

Banankage uden gluten og sukker

banankage
3 modne bananer (300 g)
150 g dadler
3 æg
1 spsk fiberHUSK
1 tsk (glutenfri) bagepulver
1 tsk vanillepulver
30 g fuldkorns rismel
30 g mandelmel
35 g majsmel
50-100 g mørk chokolade af god kvalitet til at komme i + overtræk.
Pynt: kokosflager, kokosmel nødder eller andet.

Blend bananer, dadler og æg. (Evt. i en minihakker)
Kom det over i en skål.
Tilsæt alle de tørre ingredienser og rør grundigt.
Tilsæt hakket chokolade
Kom massen i en form med bagepapir ca. 20-30cm.
Bag kagen ved 200 grader i ca. 20-25 minutter.
(Bagetider er altid vejledende)
Overtræk med smeltet mørk chokolade
Drys med kokosmel/flager eller andet.
Lad chokoladen størkne (evt. i køleskab)  og skær den i små stykker.

Maya
banankage1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til din overkropstræning