Overkropstræning med fokus på skuldre 12.06.15

Morgenmadsinspiration: Bananpandekager

11414438_10153342191516745_1572071453_n

Godmorgen 🙂 .. Lørdagen starter med bananpandekager, inden jeg forhåbentligt skal lokke mig selv ud på en løbetur, og derefter læse til eksamen! 🙂  ..  Hvor er det bare svært at sidde inde og læse, når vejret er så godt.   Nu kommer der “heldigvis” lidt køligere vejr..   Jeg er en sommerpige – jeg ElSKER sommer.  Resten af året savner jeg og længtes efter sommer – og når den først er her, så kan jeg slet ikke være indenfor.   Det er så skønt!
Startede dagen med denne store bananpandekage – jeg laver altid bare én, så går det hurtigere.  Jeg får faktisk også tit dette i hverdagene, da jeg ikke synes det tager særlig lang tid.  Vil ikke kalde dette for en opskrift, da den er meget basic 🙂

Bananpandekager
1 most banan
2 spsk havregryn
1 spsk vanille proteinpulver
2 æg.
Lidt vand.
Røres sammen – og steges på panden i lidt smør eller olie.
Topping: Danske jordbær og vandmelon, mums.

Hav en dejlig lørdag!
Maya

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overkropstræning med fokus på skuldre 12.06.15