Dadelbarer m. peanutbutter & chokolade

Jeg fandt lige denne lækre opskrift i gemmerne, som er virkelig virkelig god! 🙂 Har du endnu ikke prøvet dadelkugler, dadelbarer, kager med dadler , så er det nu du skal komme i gang. Det smager virkelig lækkert, og smagen af dadler er ikke så gennemtrængende, som nogen måske frygter 🙂 ..
Dadelbarer (6-8stk)
150 g friske dadler uden sten
50 g hakkede mandler
2 spsk sukkerfri kakao
30-60 g almindeligt kokosmel
1 tsk kokosolie
1 spsk crunchy peanutbutter
Saften fra en halv appelsin
Overtræk:sukkerfri mørk chokolade (min 70%) + 1-2 spsk peanutbutter
★hak mandlerne i en minihakker.
★Blend dadler, kakao, kokos, kokosolie og peanutbutter så det bliver en ensartet masse.
★Tilsæt appelsin saft og evt. lidt vand.
★ Fordel dejen i et lille fad med bagepapir og stil den i køleskabet 30 min.
★ Smelt peanutbutter og mørk chokolade over vandbad eller evt. i mikrovnen ved svag varme.
★ Fordel chokoladen og lad den stå i køleskabet/fryseren til det er størknet
★ Skær den ud i små stykker eller som lange barer.
Opbever dem i køleskabet i en tæt beholder, de kan holde sig ca. en uge.
Lyder lækkert!
Kan man erstatte kokosolien med noget andet?:-)