Sund chokoladekage med højt proteinindhold

Proteinpulver, æg og skummetmælk giver denne kage et højt proteindhold. Denne kage er en af de tungere – og mere kompakte kager – og ikke nær så sød som mine andre kager. Dette er en proteinkage – med streg under protein og knapt så meget under kage ;-). Den egner sig bedst som et sundt mellemmåltid – eller før/efter træning – eller til madpakken. Dette er ikke sådan en kage man inviterer veninderne på til hygge-aften. Her er det indholdet der er i fokus, men den smager selvfølgelig stadig godt! 🙂
Proteinkage
1 most banan (78 g)
3 æg
30 g smeltet smør
25 g kakao (evt. sukkerfri)
50 g chokolade proteinpulver (her)
30 g fuldkornsrismel
50 g mandelmel eller finthakkede mandler
85 g glutenfri havregryn
1 tsk bagepulver
1 spsk sukrin
2 dl skummetmælk
30 g mørk chokolade
Banan og æg røres sammen og der tilsættes skummetmælk.
Tilsæt de tørre ingredienser + mørk hakket mørk chokolade.
Kom kagemassen i en form med bagepapir.
Bag i ovnen ved 200 grader ca. 12-13 minutter.
Lad kagen køle af.
Spis den som et sundt mellemmåltid eller som lidt lækkert i madpakken!
Har prøvet at lave med most banan før og synes det fungerer rigtigt fint 🙂
Kunne være man skulle prøve din version!
http://www.malenechristine.dk