Energi og overskud - Hvordan?

Nem hverdagsmad: Pesto-pasta salat m. kylling

12231680_10153660092886745_1058690715_n

Forleden spiste jeg sammen med en veninde. Det kan godt være lidt svært nogengange, hvad man lige skal finde på, når man får gæster.   Da det jo bare var en hverdags-aften, skulle det også være nemt og hurtigt at lave.  Valget faldt på en pasta salat og broccoli mos.   Jeg vil ikke kalde det for opskrifter – bare lidt inspiration, til de dage hvor det gerne må gå lidt stærkt.

Pasta
Koges efter anvisningen – og røres op med rød pesto.
Jeg køber pesto i kiwi – den smager simpelthen så godt. Du kan også nemt lave det selv.
Kylling
Svitses på panden.  Kan evt. krydres med lidt salt, peber og neutrale krydderier.
Bacon
Svites på panden til det bliver sprødt.  Jeg lader det altid dryppe lidt af på papir efterfølgende.
Broccoli-mos
Jeg kogte en hel broccoli. Ca. halvdelen kom jeg direkte i pasta-salaten, som små buketter. Resten lavede jeg til en broccoli mos. Jeg koger blot broccolien og blender det sammen med lidt af det varme vand. Jeg kommer lidt olivenolie, salt, peber, og evt. hvidløg i.
Drys evt. med frisk persille.

Hvad består nem hverdags mad af hjemme hos jer? 
Maya

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Energi og overskud - Hvordan?