10 ting du (måske) ikke ved om mig..

Vinderen af WOOFit headphones + rabatkode 20%

woofit1

Jeg fik muligheden for at forkæle en af jer læsere med et par lækre WOOFit høretelefoner fra Fitnesspigen.dk i enten sort eller guld.  Derfor vil jeg i dette indlæg afsløre vinderen! 🙂
Jeg er helt vildt taknemmelig for ALLE jeres søde ord om mig og bloggen, det er virkelig overvældende, TAK!!  Det var faktisk virkelig brugbart for mig at høre, hvad I bedst kan lide ved bloggen. Opskrifterne, “Sunde piger”, træningstips, personlige indlæg osv. Derudover kan jeg virkelig godt lide at i er så enige om, hvad der er godt ved bloggen og mig.  Det stemmer meget godt overens med, hvilken retning jeg ønsker at bloggen skal gå i. 🙂

Nå, men tilbage til de der høretelefoner.. Jeg er virkelig begejstret for WOOFit høretelefonerne, især fordi de er trådløse. Derudover er der en virkelig god lyd i, især i forhold til prisen (kun 999kr). Jeg er vant til de høretelefoner som medfølger til iphone, og jeg skal love jer for at der er en kæmpe forskel.De formår at lukke den høje musik ude der bliver spillet i fitnesscenteret.. De sidder utroligt godt på mit hoved. Designmæssigt falder de også lige i min smag; jeg eeelsker jo guld!!

VINDEREN ER : SOFIE BS
“Mine nuværende høretelefoner er netop lige gået i stykker, hvor ledningen er gået fra hinanden, fordi jeg hele tiden hænger fast i vægtene i centret. Så at disse er trådløse er HELT PERFEKT Så jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde et par, især da budgettet er meget presset på en SU Jeg kunne godt tænke mig dem i guld, da det er absolut yndlings Jeg har fuldt din blog så længe, så længe jeg kan huske, og jeg har fra start været begejstret for din ærlighed og naturlighed. Det er tydeligt at mærke, at der sidder en oprigtig pige bag skærmen, og det er skønt. Det er nemt at relaterer til dig og de ting, du foretager dig, og det er rart at vide, at man ikke er ene om diverse udfordringer og lign. i hverdagen –  Og så laver du bare skide gode opskrifter.. “

RABATKODE 
Spar 20% på WOOFit høretelefoner – og alt andet hos www.fitnesspigen.dk som ikke er nedsat i forvejen.  Koden giver dog 10% på i forvejen nedsatte varer! 🙂
Koden er: drøm  (med små bogstaver).

Maya

2 kommentarer

  • Helene

    Tilykke til vinderen og tak for rabatkode, jeg tror jeg hapser et par høretelefoner! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting du (måske) ikke ved om mig..