18 december: Mazarintærte med chokolade

19. December: Svampet og lækker Julebrownie

2015-11-29 14.25.42Så blev det 19. december – og i dag skal i have endnu en lækker opskrift! Uhmmm.. Denne brownie er fantastisk – intet mindre!   Den er glutenfri, uden sukker, består af “sunde” ingredienser – lyder næsten for godt til at være sandt, hva? ..  Har du endnu ikke prøvet kager med dadler så kan jeg godt forstå at du er lidt skeptisk, men dadler er en perfekt grundingrediens som giver konsistens og sødme.   Jeg håber at I vil prøve den :)..

Skøn og lækker julebrownie
(8-10 stykker)
250 g dadler uden sten
2 æg
1 dl vand
30 g kakao
1 tsk (glutenfri) bagepulver
0,5 dl smagsneutral olie
1 tsk kanel
En knivspids salt
50 g mandelmel
100 g mørk grofthakket chokolade
Topping: Granatæblekerner og flormelis.

Først blender du dadler, æg, olie og vand i en foodprocesor.
(Jeg bruger min minihakker og tager lidt af gangen)
Dernæst kommer du dadelmassen over i en skål.
I en anden skål blander du de tørre ingredienser.
Tilsæt de tørre ingre
dienser lidt af gangen.
Tilsæt til den hakkede chokolade
Bag kagen ved 200 grader (alm. ovn)  i cirka 30-35 minutter.
(Bagetider er altid vejledende) 
Server med granatæblekerner, skyr, is eller noget helt andet 🙂

Maya

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18 december: Mazarintærte med chokolade