Træner du i julen?

23. December: De lækreste sunde vafler med kanel

2015-11-25 15.10.11 2015-11-25 15.10.06
Så er det blevet den 23. december (I MORGEN ER DET JULEAFTEEEEN) og i dag får i en lækker opskrift på skønne vafler. Siden jeg har købt mit vaffeljern er det blevet brugt flittigt. Det er simpelthen så nemt at anvende – og resultatet bliver altid rigtig godt. Disse vafler så sunde at du nemt kan spise dem til morgenmad – eller når lækkersulten melder sig.  De mætter rigtig godt pga. det høje proteinindhold.  Du kan evt. smørre dem med min hjemmelavede nutella opskrift, som du finder: her.

Vafler
(2 stk)
1 banan
2 æg
20 g havregryn
1 tsk kanel
10 g vanille proteinpulver

Alle ingredienserne blendes sammen.
Steges i vaffeljernet ca. 2- 4minutter.
Server med lækre bær, skyr eller noget andet.

Maya

2 kommentarer

 • Glædelig jul, Maya. Jeg er vild med dine julevafler i forskellige varianter – nu må jeg vidst snart have anskaffet mig et vaffeljern selv 🙂 Kh Cathrine / Cathrineyoga.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Glædelig jul Cathrine 🙂 .. Jeg elsker vafler, det er simpelthen så lækkert! 🙂
   Vi ses vel den 30 jan?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træner du i julen?