★Workout Inspiration - Nly sport★

Hverdagsindlæg: Praktik, prioriteringer og at finde sin plads!

12562806_10153791040486745_808766544_o

Jeg har lidt en idé om, at lidt hverdagsindlæg er hyggeligt engang i mellem. Det håber jeg, at i er enige i.  I hvert fald ligger jeg nu på sofaen efter endnu en dag i praktikken. Jeg har arbejdet 48 t i praktikken denne uge, fordelt på 6 dage. Jeg valgte, at tage lidt ekstra timer, fordi jeg har været en del syg.  Eksamen nærmer sig, faktisk er dét den 27. og 28. januar.
Det betyder at jeg kun har 5 dage tilbage i praktik + eksamener.  Jeg startede i praktik 24. august, vildt at der allerede er gået 20 uger så.  Det har været et hårdt halvt år – men også virkelig fedt.
Denne weekend skulle jeg faktisk have været med til The Protein Kitchen’s teamsamling i København, men det handler altså om at prioritere. Hvis alt går godt den 28. så kan jeg kalde mig for “klinisk – sygeplejerske”, da jeg ikke skal mere i praktik efterfølgende, og derfor er praktikken min 1. prioritet. Herefter skal jeg 6 ugers valgfag om akutsygepleje til børn – og derefter skal jeg skrive min bachelor. I midten af juni skulle jeg gerne være færdiguddannet sygeplejerske – jeg glæder mig!!! Når praktikken er færdig, så håber jeg at jeg kan få timer som vikar. Jeg ELSKER at være sygeplejerske på en børneafdeling, jeg tror slet ik jeg kan undvære det nu.  Det er virkelig min store drøm at få job der. At nå dertil gør mig virkelig glad. Jeg har ofte været typen der har været lidt i tvivl om, hvad jeg ville med min fremtid, men nu ved jeg dét – jeg tror at jeg har fundet min plads!! Jeg føler virkelig, at jeg gør en forskel for de børn og familier jeg møder. Jeg føler mig vellidt blandt mine kollegaer.  Jeg oplever at det er nogle spændene arbejdsopgaver – og ingen dage er ens.  Jeg føler virkelig at jeg kan bruge mig selv på en positiv måde – og det føles uendeligt godt. Så nu krydser jeg bare ALT for, at jeg kan få et job på børneafdelingen når jeg er færdig. 🙂
Nu flader jeg som sagt bare ud på sofaen.. Min mand er syg – og ser Real Madrid tæske et eller andet fodboldhold.  Vi håber begge to, at aftensmaden falder ned fra himlen snart… Jeg har været oppe siden 05.45 – efter få timers søvn, jeg orker intet! Håber, at i har lidt mere søndagsenergi 🙂

Hvad laver I, i det virkelige liv? 
Føler du, at du har fundet din plads?
Maya

10 kommentarer

 • Christina

  Læser din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Rigtig fint indlæg og hyggeligt at følge med på sidelinjen ☺️ Jeg læser til Bioanalytiker og den står også på eksamen D. 27, hvilket jeg er virkelig nervøs for som altid, selvom det plejer at gå fint. Efter at have læst to år til Biokemiker på universitetet, fandt jeg ud af at det ikke var det jeg skulle. Jeg synes det er svært at vide om man har fundet “sin vej” her i livet, men føler helt klart at jeg er på rette kurs med den her uddannelse. Har et mål og ambitioner med det, hvilket gør at jeg føler mig meget mere tryg ved mit valg af uddannelse ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Rigtig godt indlæg 🙂 jeg syntes det er så spændende med din uddannelse og dit fremtidige arbejde, jeg håber og tror på, at du får det job du drømmer om. Jeg fødte en lille pige d.7.1.16 og vi var indlagt på børneafdelingen i en uge (godt nok i Randers) vi fik simpelthen den bedste behandling, og mødte de sødeste sygeplejersker og læger, de er virkelig fantastiske på den afd. Savner faktisk de mennesker her efter vi er kommet hjem! Det betyder så meget med så god behandling når man ligger og er indlagt, er usikker og det hele er nyt. Jeg krydser i hvert fald fingre for, at din drøm går i opfyldelse, man kan læse og fornemme, hvor meget du virkelig vil det!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg læser til sygeplejerske 😉 Jeg er på modul 6 og skal til eksamen på fredag, og om 3 uger starter jeg på modul 9 🙂 Det er spændende at følge dig, jeg har nemlig nogle gange følelsen af at det kun er mig der er vildt træt efter en dag i klinik 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Louise

  Har i den grad fundet min hylde. Jeg arbejder på 10. år som lærer, og jeg elsker det 😀 Held og lykke med eksaminer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Elsker sådan nogen hverdags indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Elsker sådan nogen hverdags indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Det er super dejligt med hverdagsindlæg☺
  Kan godt forstå du glæder dig. Er lige så langt som dig i samme uddannelse, og har været til eksamen så nu venter der kun 8 dage så er den praktik også slut. Held og lykke med din eksamen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi

  jeg er pædagog og arbejdet med vuggestue og børnehave børn, i love it. de har bare en livsglæde og de finder på de skøreste ting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg har selv en LORTE nabo som holder lortefester i ny og næ. ALT kan høres igennem lejligheders papirtynde lortevægge. Så hvis man bor i lejlighed, så sørger man sgu for, at man naturligvis ikke holder fest mellem kl. 23.00- 08.00 minimum! En passende nattero, tak! Især for os som arbejder i weekender, jøsses! Hvis man holder larmende abefester, så flyt i hus eller på kollegie! #visrespekt #lortenabo

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

★Workout Inspiration - Nly sport★