Verdens nemmeste sunde banankage

Optimale forudsætninger for muskelopbygning, restitution og genopretning af væskebalancen

Indlægget er sponsoreret af Cult
2016-02-28 13.19.54

Jeg har de sagt ja til et spændende samarbejde med Cult de næste par måneder,  i forbindelse med lanceringen af deres nye sports produkter. Mange forbinder nok Cult med alkoholiske drinks og cultpiger, men det er så meget mere end dét.  Cult er virkelig kommet på banen med mange produkter, som passer godt til det sunde liv – og din træning.
Jeg går meget op i, at give min krop energi og næringsstoffer – således at jeg giver den de bedste forudsætninger for at restituere sig – og blive stærkere. Det er vigtigt,  at få fyldt depoterne op efter en hård træning, for at sikre optimale vilkår for at kunne genopbygge musklerne – stærkere. Derudover er det også en fordel at være opmærksom på sit indtag, når man dyrker konditionstræning og sveder meget, så kroppen bliver hydreret efter man har svedt meget.  Jeg vil i det følgende introducere produkterne og deres mange egenskaber.

Cult Protein
Når man styrketræner så nedbrydes muskelfibrene, og for at musklerne kan genopbygge sig, så er det essentielt at der er tilstrækkeligt med proteiner (aminosyrer) til stede.
Cult Protein er en laktosefri, glutenfri og fedtfri proteindrik. Produktet indeholder 20 g protein pr. flaske (6,1 g pr. 100 ml). Det anbefales at  indtage 1-1,5 g protein pr. kilo kropsvægt dagligt, hvis man styrketræner. Hvis du er en kvinde på 60 kg, så skal du altså indtage mellem 60-90 g protein pr. dag. Det er især hensigtmæssigt at placere proteinerne efter træning, og ellers ligeligt fordelt henover dagen.  Cult Protein indeholder valleprotein-isolat, som er den reneste form for valleprotein. Derudover indeholder produktet 4960 mg BCAA i en flaske, som er essentielle aminosyrer, som kroppen ikke selv kan danne.

Cult protein findes i to smagsvarianter:  Acai og Mandarin.  Acai indeholder B6 og B12- og mandarin indeholder B12-vitamin.  Både B6 og B12 bidrager til at mindske træthed og udmattelse og bidrager til normalt energistofskifte. Produkterne indeholder 26 kcal pr. 100ml (86 kcal) pr. flaske. At drikke en proteinvand er altså en måde at få proteiner på, uden at få særlig mange kalorier. 

Cult Isotonic
Når man dyrker sport, så sveder man. Det betyder at man mister væske og mineraler (salte). Når vi så drikker vand, så mangler kroppen stadig salte. Derfor kan man med fordel drikke en isotonisk vand, så kroppen får det den har behov for. Cult Isotonic indeholder 18 kcal. pr. 100 ml. Ca. 59 pr. flaske. Drikken har et passende indhold af sukker (4,3 g pr. 100g) -og er uden kulsyre, og er derfor perfekt på de lange løbeture eller til spinning.  Cult Isotonic vand anbefales altså i mens man træner, hvor man ikke vil stoppe,  men kan også drikkes bagefter for hurtigt at genoprette væskebalancen.  Der er to smagsvarianter af Cult Isotonic: Lemon og Orange, som begge smager utrolig godt.  Min personlige favorit er Lemon, som smager frisk og sommerligt, mums.

Cult Isotonic indeholder 7 vitaminer: C, E, B3, B5, Folinsyre, biotin, B12.  Disse vitaminer bidrager blandt andet til:

Vitamin C: Normal funktion af nerve og immunsystemet. Bidrager til normalt stofskifte.
E: Beskytter cellerne mod oxidativt stress. (Ubalance mellem frie radikaler i kroppen og antioxidanter.)
B3 (Niacin): Vigtige for kroppens stofskifte og energi. Normal mental præstation.
Folinsyre: Bidrager til bloddannelse og normal celledeling.
Biotin: Spiller en rolle for normal omsætning af proteiner, fedtstoffer og kulhydrater.+ normalt hår, hud, slimhinder.
B12: Dannelse af røde blodlegemer, normal celledeling, basale funktioner i immunsystemet.

Cult Isotonic kan blandt andet hjælpe dig som løber lange ture, sidder timevis på cyklen eller dyrker anden sport, hvor du sveder meget.
2016-02-28 16.27.00

Følg Cult på Facebook & Instagram

Maya

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens nemmeste sunde banankage