Mine sunde favorit spisesteder i Aarhus

Donuts & nightwear – Så er det weekend!

2016-02-28 15.20.26 2016-02-28 15.20.40
Så blev det endelig weekend. For mig flyder dagene lidt sammen, da jeg sidder og skriver opgave. Jeg forsøger dog, at holde weekend, når det er weekend. Jeg føler, at jeg er ved at være godt med – så kan godt holde lidt fri. Forleden kom mit nye nattøj hjem og i dag det måtte fejres med donuts,  uhmmm – sådan en med oreos smager virkelig godt!
Og så tænker i måske donuts på en sundhedsblog? JA – det skal der også være plads til.  Derudover er det vigtigt for mig at slappe meget af, og sådan et par timer med serier på sofaen iført nattøj er helt perfekt. Jeg har nærmest levet i det her nattøj siden jeg fik dét – og jeg bliver simpelthen nødt til at tippe jer omkring dét.  Jeg fandt 6 modeller på Asos lige nu, med forskelligt tryk. Jeg har næsten lyst til at bestille et sæt mere hjem.  Hvilket et sæt kan du bedst lide?

Nattøj

Flyvende heste  ★ Dinosaur ★ Donuts
Pærer  ★ Ringe  ★ Leopard   (annonce-links)
Maya

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine sunde favorit spisesteder i Aarhus