Udfordringer ved at leve sundt - og mine løsningsforslag!

Weekend i København♥

12837747_10153915558101745_1938734583_o12837665_10153915559961745_1661172427_o
12443221_10154229543403646_405975600_n

Der har været lidt stille på bloggen i weekenden, og det skyldes at jeg har været i smut i København.  Jeg sidder i skrivende stund i toget og krydser Danmark. Jeg glæder mig til at komme hjeeeem til Aarhus, men det har været en virkelig hyggelig tur.  Jeg kan lide København lidt mere, for hver gang jeg er dér – og jeg bliver bedre og bedre til at finde rundt, selvom det står ret slemt til!

Jeg tog derover lørdag, hvor jeg var hos min kusine hele dagen og aftenen. Faktisk bor en stor del af min familie på sjælland, og ingen i Aarhus, så jeg nyder at komme derover i ny og næ.  Vi hyggede derhjemme og spiste noget lækkert indisk take away.
Søndag havde jeg en langsom morgen, inden jeg tog mod Kokkeskolen “All about Cooking” hvor jeg skulle til et event med Wasa, hvilket egentligt var årsagen til, at jeg var i københavn. Jeg kommer til at fortælle jer meget mere omkring dét, men jeg var der for at blive filmet til en inspirationsvideo (som i får at se snart 🙂 ) .. Vi lavede knækbrødstopping og blev inspireret af en kok. Alt sammen med et produktionshold til stede, som filmede alle detaljerne. Så sjov og inspirerende dag, som jeg glæder mig til at dele med jer.

Om aftenen spiste jeg med en veninde på Cafe Overfor, og fik en god burger og fries… Ja, selvom jeg er fitnessblogger, så elsker jeg altså en god burger og sprøde fritter, mums!  Om aftenen fladede jeg igen ud på sofaen hos min kusine.

I dag startede dagen hos Cramers Studie, hvor jeg havde en træningsaftale med Marie Louise, som ejer stedet. Vi trænede og hyggede – og lavede en masse sjove videoer med parøvelser. Du kan se en af dem på min instagram: @mayadroem.
Derefter holdte jeg møde med Christina Barré, som er min blog-manager/blogmor hos Bloggersdelight. Det var et ret spændende møde, hvor vi talte om hvilke ting der kommer til at ske for Mayadroem.dk i fremtiden. Det er godt at have en at sparre med, som kan sørge for at bloggen bliver så godt som overhovedet muligt. Foruden at være min “manager” så er hun bare en virkelig skøn pige, som jeg elsker at snakke med. Hun ved om nogen, hvad der rører sig på de sociale medier.  Vi spiste på Palæo som ligger på toppen af Illum. Jeg fik Bolo (kødsovs) med diverse topping, super lækkert! 🙂

Nu er jeg mættet af indtryk, men helt vildt glad. Jeg føler mig indimellem ret priviligeret over dét liv jeg lever. Det må man sku gerne sige.  🙂 .. Nu skal jeg så lave en fremlæggelse til skolen i morgen, det føler jeg mig knap så heldig over lige nu.

Hvor bor i, i landet ?
Maya

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udfordringer ved at leve sundt - og mine løsningsforslag!