Lækre opskrifter til en god start på dagen ♥

Forårsfint fitnesstøj♥

forårsfint

Adidas Stella Sports Bh  ♥ Nike pro grøn  ♥ Nike pro indy rød 
SortGrøn Rød  
Sort Grøn Rød  ♥Annonce-links♥

Der er forår i luften, kan i mærke det? Gud, hvor jeg glæder mig! Jeg er hundrede procent mest til sommer, end til vinter.  Jeg er et af de mennesker, som lader mig påvirke enormt meget af vejret. Så nu, hvor jeg kan mærke sommeren er på vej – eller foråret i første omgang, så bliver jeg så glad.  Jeg sad lige og kiggede på sportmaster – og der er simpelthen kommet så mange fine forårsnyheder hjem. Jeg kan ret godt lide, at bestille på den webshop, fordi man kan afhente det gratis i butikken, og så er det nemt at få byttet, hvis man lige har bestilt den forkerte størrelse hjem.  Jeg synes den her farvekoordinering er ret sjov, men jeg kunne sagtens finde på at mixe og matche..
Hvilket sæt ville du vælge?
Maya

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre opskrifter til en god start på dagen ♥