20 tegn, på at du spiser for meget bland selv slik (3)

Spar 20% på alt NIKE!

Indeholder annoncelinksSkærmbillede 2016-03-19 10.58.07
Jeg opdagede lige, at i kan spare 20% på ALT nike hos Sportmaster.dk. Gælder dog ikke i forvejen nedsatte varer.   Der er et stort udvalg af løbetøj,fitnesstøj og løbesko. .  Der er virkelig virkelig mange lækre ting – og jeg skal gøre meget for, ikke at shoppe det hele hjem.  Der er blandt andet de shorts jeg tippede om forleden.. Så, hvis i skal købe nogle af de lækre forårsnyheder hjem, så er det altså nu.   Jeg er på vej i fitness – kan i have en god lørdag!  🙂
Maya
forårsfint

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 tegn, på at du spiser for meget bland selv slik (3)