Spar 20% på Fitnesspigen.dk

Om Alt for damernes kvindeløb + Gratis E-bog med Michelle Kristensen til dig!

Sponsoreret af Alt for damerne
650x650 ALT for damerne

Jeg elsker at læse alt for damerne – eller alt for dullerne, som jeg ynder at kalde det. Jeg var faktisk så heldig, at jeg i julegave fik et abonnement af mine forældre på alt for damerne. Så hver onsdag morgen kommer det nyeste blad ind af postkassen.  Der er ikke noget mere afstressende end at læse et blad inden sengetid. Jeg synes virkelig det er en hverdagsglæde, at åbne et magasin og blive inspireret.

Alt for damerne arrangerer hvert år et Alt for damerne kvindeløb. I år kan du deltage i Aarhus, København, Aalborg, Fredericia og Odense. Man får altid en tshirt , som i år er designet af Mads Nørgaard – og en god goodiebag med blandt andet 150kr til Boozt. Der er altid helt vildt gode goodiebags og konkurrencer til kvindeløb, samt en helt vildt god stemning. Så hvis du aldrig har løbet et løb før, så er det virkelig også et godt sted at starte. Det er både for nybegyndere og de erfarne. Du kan vælge mellem 5,10,15 km. Jeg håber meget, at jeg kan løbe 10 km i år.   Du kan læse mere om kvindeløbet: her.  

Faktisk er det sådan, at du ved at tilmelde dig til Alt for damernes kvindeløbs nyhedsbrev,får du muligheden for at vinde 3 måneder med Alt for damerne. Derudover så får alle der tilmelder sig nyhedsbrevet en gratis E-bog med Michelle Kristensen eller Mascha Vang/Anne Bech. Jeg anbefaler, at du vælger Michelle Kristensens hæfte med inspiration til lækker og velsmagende mad. Jeg synes virkelig at Michelle er en rigtig powerkvinde, som har en masse lækre opskrifter.
Tilmeld dig nyhedsbrevet: Her.

 Skal du deltage i nogle løb i år?
Maya

   

1 kommentar

  • Sanne

    Jeg er meldt til halvmarathon ved motorvejsløbet i Silkeborg til september. Jeg løb halvmarathon i Herning i september 2013, og efter der begyndte mit løb desværre at gå dårligere og dårligere. Så jeg er i gang med at træne mig op, og håber på at få en ligeså god tid som sidst, men nu må vi se hvordan det går. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20% på Fitnesspigen.dk