Spar 10 % på de populære 2xu mid rise tights

10 typer, som du kender i fitnesscenteret

m2

Jeg elsker fitnesscenteret. Faktisk har jeg været meldt i fitness lige siden 2007 – og det er jo en del år efterhånden. Jeg elsker, at kigge på mennesker, for der er så mange forskellige typer i et fitnesscenter.  Jeg har prøvet, at skitsere dem ind i 10 typer – og husk, at det hele er humoristisk og med blink i øjet!  Der er også maaaange flere typer end disse – så måske du kan tilføje nogle i kommentar-feltet. Du kan måske også beskrive hvilken type du er?

Støttemedlemmet: Typen, der aldrig er der, men troligt betaler sit kontigent hver eneste måned. Vi andre er glade for denne type af medlemmer, som betaler lækkert nyt udstyr og maskiner – og aldrig fylder pladsen.

Den ambitiøse: Typen, der altid har en blok med papir med, og skriver troligt ned efter hvert sæt. Personen har typisk også et stop ur – og har ikke tid til uventede afbrydelser. Du vil også se, at typen kører utroligt mange avancerede øvelser som du aldrig har set før.

Vildmanden/kvinden: Typen, som er ved at finde sit indre brøl eller stønner voldsomt, samtidig med at h*n træner. Typen hører ofte musik, således at h*n ikke selv skal høre på det. Hvis du taler med en “brøler/stønner” vil de fortælle at det give dem 20% ekstra styrke.

Den selvoptagede: Typen som ikke kan lade være med, at se sig selv i spejlet under hele træningen.  Vil altid have frontpladserne ved spejlet. Nær-studerer hver en muskel som bevæger sig, og du ser tilfredsstillelsen i deres øjne.  Hvis du spørger dem vil de svare: “Muskler skal ses på , for at voksne.”

Personligtræner typen: Typen som ikke er uddannet personlig træner, men som gør alt for at ligne dét. Personen vil holde øje med  din teknik – og er ikke bange for at komme og rette efter. Personen er heller ikke bange for, at spørge efter dit telefonnummer i samme omgang.

Crossfit typen: Personen der gør alt for en dramatisk træning. Typen smider med vægtene i hvert sæt. Typen kan lave boxjump’s på 1,5 meter – og ønsker gerne et publikum der hepper. Derudover er det typen, som laver så mange pullups, så hænderne bløder. Det skal være svedigt, vildt, selviscenesættende og højlydt.

Den spontane: Typen som spontant har rammer fitnesscenteret. Det sker derfor altid uden træningstøj. Jeans og almindelige sko er helt fine at træne i , mener denne type.  Personen er der altid kun meget kort tid,fordi h*n er meget travl.

Duracell-kaninen: Typen der bare kan blive ved og ved. Typen holder aldrig pauser – og pulsen er oppe konstant. Typen knuselsker cardio og sveder udover det hele.  Hvis typen kaster sig ud i styrketræning så er det med supersets og høj puls… Alle misunder energiniveauet.

Den online type: Typen, som ikke vil gå glip af noget. Typens telefon ringer konstant og der tales højlydt. Typen facebook’er og instagrammer mellem sættene.

Den sociale type: typen som får stillet sit sociale behov i fitnesscenteret. Gør alt for at tale med alle. Taler generelt mere end der trænes. Det er også typen, som altid træner med andre.  Bruger altid lang tid i centeret, da det hele går op i snak.

Kender du typerne?
Maya

   

4 kommentarer

 • Jeg kender dem alle sammen 🙂
  I mit lokale fitnesscenter hænger dér også sådan en artikel med blandt andet de typer i. Tror den er skrevet af Emma Gad, og den er SÅ rigtig og sjov!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  De rammer alle sammen plet! :O
  Men jeg kan da lige tilføje “Indflytteren”: Personen, der synes at være flyttet ind i centeret, fordi h’n ALTID er der, selv på de mærkeligste tidspunkter!
  “Den emotionelle” (undertegnet selv her): Personen, der viser alt for mange følelser. H’n er ikke bange for at lave sejrsdans ved et godt løft eller sparke til bænken, hvis personen fejler i et sæt. Hvis man møder dem om morgenen, skal man gå en stor bue udenom deres mutte ‘teenage-fjæs’, men til gengæld er de hyggelige at møde en lørdag aften 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha åh nej jeg er selv en blanding mellem den ambitiøse og vildmanden – skriver alt ned, tager tid på mine pauser og derudover hører jeg musik og kan godt komme med et lille udbrud ala “argh” på den sidste gentagelse i et tungt sæt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Ha ha ha:-)) det var lige dagens grin. Tak for det;-) sikke en cocktail, tror jeg er en social duracel kanin som er lidt såret….. Hvad med dem som har styr på alt teknik til punkt og prikke? Der er dem som køre løs men ikke har styr på teknik og dem der er perfekte i teknik, men måske ikke med så mange kg, men stadig har en flot krop… Tak for grinet, dejlig dag til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 10 % på de populære 2xu mid rise tights