Min yndlings træningstop!

Spar 10 % på de populære 2xu mid rise tights

midrise

2XU Mid rise tights er nok de populæreste tights – og også klart mine favoritter. De har en høj talje, med en bred elastik som i kan se på billedet.  De er virkelig dejligt, at der ikke er nogle irriterende snore.  Disse tights bliver siddende, hvor de skal, og falder ikke ned.  Jeg elsker at de stumper lidt i benene, så man kan se anklerne.
Jeg vasker generelt mine tights så lidt som muligt, da de har en antibakteriel behandling. Som regel skyller jeg dem bare i koldt vand, og hænger dem op. Engang i mellem vasker jeg dem i vaskemaskinen ved 30 grader med vrangen ud af. Det betyder også at selvom mine tights er mere end 1 år gamle, så er de stadig nye og fine at se på.

Man kan få dem med sort eller med sølv, på den sølv er det reflekterende så man bliver set i mørket.  Jeg har mine i en størrelse small. Mid Rise modellen er dog lidt mindre end de andre modeller, så det kan være nødvendigt at gå en størrelse op.  🙂

Bukserne  er i forvejen sat ned til 999kr – men du kan spare yderligere 10% i dag (se nedenfor). Jeg ved godt at det er mange penge at betale for et par tights. Jeg synes dog at pris og kvalitet hænger utrolig meget sammen. Disse tights er en god pasform, og bevarer elasticiteten, selv efter mange mange træninger. De holder sig pæne, og du vil elske at træne i dem.  Det er en investering.   Find bukserne: HER. 

Du kan spare 20% på alt, hvis du bruger koden 2010 på fitnesspigen.dk . Koden gælder på alle ikke nedsatte varer, men giver 10 % på  de nedsatte. Koden udløber i dag, så du skal være hurtig 🙂

Maya

Jeg er ambassadør for Fitnesspigen.dk og derfor kan indlægget betegnes som reklame.
Indeholder affiliate-links. 

   

2 kommentarer

 • Mette

  Hej:) Er de mon “squat-sikre” – altså kan man se igennem dem, når man squatter?
  Mvh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Det afhænger lidt af ens numses størrelse 🙂 Det kan hjælpe meget at gå en str. op 🙂
   Jeg synes ikke mine er specielt gennemsigtige.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Min yndlings træningstop!