Verdens bedste glutenfri lasagne

2016-03-20 19.06.56 2016-03-20 19.07.55
For et stykke tid siden var jeg sammen med min søde veninde. Hun er desværre så uheldig, at hun har en ret voldsom allergi, hvor hun blandt andet ikke kan tåle gluten.  Derfor inviterede jeg på lækker glutenfri lasagne.   Der er meget kød i denne lasagne – og det betyder at en lille stykke mætter meget. Jeg laver altid store portioner, så der er til dagen efter.

Glutenfri Lasagne 
1 løg
1000 g oksekød (mindre kan også gøre det)
Olie til stegning
2 fed hvidløg
1 rød chili
8 spsk tomatpuré
150 g cherry tomater
4 alm tomater
3 stilke bladselleri
230 g revet/hakket gulerod
100 g hakket spinat
2 tsk spize krydderi fra Nicholas Vahe
1 tsk spidskommen
Salt/peber
Monaysovs
Mozzarella ost
ca. 9 stk. Lasagneplader (fx. glutenfri fra urtekram)
Frisk basilikum

Svits løg, hviløg og chili.
Tilsæt oksekød og tomatpuré – og kødet blive brunet.
Tilsæt krydderier.
Tilsæt de hakkede grønsager.
Lad det simre 10 minutter.
Tilsæt til sidst monaysovs efter ønske. Jeg brugte ca. en halv, det kan også godt undlades.
Kom skiftevis kødsovs og lasagneplader i et ovnfast fad.  Sørg for at dække pladerne helt.
Fordel til sidst lidt frisk mozzarella eller revet ost ud over lasagnen.
Sæt den i ovnen ved 200 grader ca. 30 minutter.
Lad den “sætte” sig i ca. 10 minutter.
Drys med frisk basilikum.
Maya

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.