Beyoncé træningstøj ★Get the beyoncé workout look

Alfabet challenge – sjovt og udfordrende!

challenge

For en uges tid siden havde jeg besøg af min veninde Stephanie. Da vi var nede i træning foreslog hun, at vi prøvede denne alfabet challenge efter vores træning, som en hård “finisher”. Du kan enten vælge om du vil stave et ord fx.  jeres navne eller et sjovt statement. Vi valgte dog at køre hele alfabetet fra A-Å, det var en hård omgang! Vi kørte det sammen og ventede på hinanden undervejs, det var virkelig sjovt. Det er selvfølgelig meningen, at man skal gennemføre så hurtigt som muligt. Det smarte er at du ikke behøver noget udstyr, og du kan derfor lave den hjemme hos dig selv, i fitnesscenteret eller udendørs. Brug denne challenge som inspiration – og tilpas den evt. til dit niveau! Lad mig endelig høre om i fik sved på panden….. 🙂
God træning.
Maya

   

2 kommentarer

 • Nanna

  Hej Maya😉

  Jeg ville høre, hvilke former for cardio du laver? Jeg kan nemlig ikke lide cardio og jeg har prøvet meget forskelligt😁 Men jeg hader det bare! Selvom det er sundt at lave.

  Knus❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Hej søde. Hvorfor gør du det når du ikke har lyst? .. det er jo ikke fordi at man SKAL dyrke cardio 🙂
   Du træner jo – og det gør dig sund. Men det er ikke sundt at slå sig selv i hovedet – og gøre ting man hader 🙂

   jeg træner det cardio jeg har lyst 🙂
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beyoncé træningstøj ★Get the beyoncé workout look