3 træningsprogrammer til udendørstræning ★ Interval løb, trappetræning og cirkeltræning

Sunde & skønne bananmuffins med chokolade

2016-05-09 18.03.26★ Glutenfri

Forleden lavede jeg nogle lækre  sunde bananmuffins med friske blåbær.  Jeg foreslog allerede der, at chokolade nok ville egne sig ret godt – så det var jeg nødt til at prøve. Der er ikke ændret særlig meget i opskriften – for den sad lige i skabet! 😉 De bliver utroligt svampede og alligevel faste nok, så de ikke falder sammen!

Sunde bananmuffins med chokolade
(9 stk)
3 bananer (250 g)
3 æg
100 g rismel
1 spsk olie
1 tsk bagepulver
0,5 tsk natron
20 g sukrin
Hakket mørk chokolade 86%.  (evt. sukkerfri)

★ Blend bananer, olie og æg.
★ Tilsæt de tørre ingredienser
★ Kom hakket chokolade i dejen.
★ Fordel massen i silikone forme
★ Bag ved 200 grader ca. 15 minutter.
★ Lad køle af – før du tager dem ud af formen.

Køb alt i bageudstyr: Her – fx.disse muffinsforme i silikone
Maya

   

14 kommentarer

  • Lykke

    Kan jeg bruge andet end rismel? 😁😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maya

      Ja du kan sagtens bruge noget andet mel 🙂
      Jeg bruger bare rismel fordi det er glutenfrit – og det vil mange gerne have 🙂 …

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det skal helt klart prøves. Det ser super lækkert ud! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lykke

    Men tror du man kan bruge glutenfrie havregryn som mel?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maya

      ja det kan man nok godt, en det vil jo uanset give et andet resultat 🙂
      Vil ikke tage noget ansvar for når man bytter ingredienserne ud 🙂
      Men jeg bruger tit havregryn til bagning, så det går sikkert fint. – men tror ikke de bliver lige så faste – og samtidig svampede

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

    Kan man mon bytte rismel ud med en blanding af fedtreduceret mandelmel og kokosmel ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maya

      Ja det tror jeg godt man kan 🙂 jeg bager ofte med mandelmel.
      Men som jeg også skrev til en anden, så kan jeg ikke rigtigt tage ansvar for resultatet, når man bytter ting ud :-)!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

    Kan de fryses ? Kunne godt rænke mig en kommentar vedr dette spørgsmål ved alle dine opskrifter …, som jeg er rigtig glad for 👍🏻

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maya

      Hej Tine. Jeg tror dét. Men jeg har aldrig prøvet at fryse nogle af mine opskrifter 🙂 Det bliver ganske enkelt spist inden.
      Men prøv da 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kristina

      Jeg har prøvet at fryse dem og de er stadig rigtig gode efter at have været i fryseren 😊

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maya

      Hvor dejligt at høre 🙂 godt du kunne give tippet videre. Kh. Maya

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Er det fuldkornsrismel eller fin rismel, du bruger?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maya

      Det er alm. rismel hvis jeg ikke skriver andet 🙂 Du kan bruge begge dele.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 træningsprogrammer til udendørstræning ★ Interval løb, trappetræning og cirkeltræning