Glutenfrit og nemt Bananbrød

12026486_10153584368471745_862678056_n

Super lækkert og nemt bananbrød. Det er en “lille” portion, så hvis rugbrødsformen skal fyldes helt ud og op – så vil jeg nok lave en dobbelt portion. Brødet smager også godt med peanutbutter eller smør på. Det er en meget simpel opskrift !:)

Bananbrød
2 bananer
2 æg
50 g mandelmel
85 g rismel urtekram
1,5 tsk bagepulver
1 tsk vanillepulver
20 g kokosflager

Blend det hele sammen.
Kom massen i en rugbrødsform med bagepapir.
Bag i ovnen ved 200 grader ca. 20 min.
Pynt evt. med smeltet mørk chokolade og pistacienødder – eller spis det med smør – eller peanutbutter.

God søndag!
Maya

6 Comments
  1. Skar en nektarin i små tern og kom i dejen – super lækkert og giver brødet et friskt pift 🙂 Lækker og nem opskrift

Leave a Reply

Your email address will not be published.