Strækmærker eller tigerstriber?

9 x inspiration til morgenmaden

mad

Det er ikke altid, at jeg spiser morgenmad – men når jeg gør, så skal der gøres noget ud af dét. Jeg spiser dog rigtig tit “morgenmad” når jeg har trænet. Lige når jeg står op er jeg ikke så sulten, men det kommer selvfølgelig hurtigt. Disse 9 opskrifter kan jeg dog altid spise. Proteinpandekager og skyr med forskellig slags topping er altid et hit!  🙂
Find de lækre opskrifter:

1. Jordbær smoothie bowle
2. Proteinpandekager uden banan 
3. Proteinpandekager
4. Luksus Granola 
5. Kiwi Smoothie 
6. Skyr og rabarber kompot 
7. Skyr og æblemos 
8. Proteinpandekager med kakao og appelsin 
9. Smoothiebowle med lækker topping

Hvad spiser du til morgenmad?
Maya

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strækmærker eller tigerstriber?