Nike Air Huarache på tilbud - Spar yderligere 20% på Nike's udsalg!

Acai-chia smoothiebowl

2016-07-05 14.01.52

Jeg laver ofte lækre smoothie-bowls, fordi jeg foretrækker at spise det af en skål  – med lækker topping. Jeg har lige trænet, men da jeg skal ud at spise i aften, skulle jeg bare have en “let” frokost.  Jeg synes at denne havde en frisk og skøn smag, så ville lige dele det med jer. I det her ikke-sommeragtige vejr er det godt, at man kan lave lidt sommermad.

Kender i til Acai?  .. Acai er et super-bær, som indeholder utroligt mange gode ting.  Acaibæret er rigt på vitaminer og mineraler, samt omega 6 og 9 fedtysrer. Derudover indeholder Acai flere antioxidanter end blåbær. Så der er god grund til at kigge nærmere på “super-bæret”. I danmark har jeg kun set den frysetørrede og pulveriserede udgave.

Acai-chia bowl 
1 banan
100 g frosnebær
1 tsk acai pulver
10 g chiafrø
1,5 spsk (vanilje)skyr.
ca. 0,5 dl væske fx. vand eller juice.

Topping: 
Nektarin
Usaltede Pistacienødder 
Chiafrø
Pecannødder 
Bleeend det hele sammen.
Fordel topping på.
Nyd det!

_________________________________________________________

VINDEREN AF  BRAUN SILK EPIL   KONKURRENCEN
Tak for jeres skønne sommertips  – Der er masser af inspiration at hente i kommentarfeltet: HER. 
Er du i tvivl om det der epilering er noget for dig, så læs mit indlæg om lækre bløde sommerben.

Vinderen er: Tina Sofie
“Op med håret, ud i solen. Husk solcreme og vand, vand, vand. Huden bliver pænere, du bliver mere frisk og får mere energi – og du undgår hovedpine sidst på dagen når du har ligget på stranden hele dagen. Jeg får altid vokset ben og bikinilinje så jeg ikke skal barbere hver dag – i år er jeg dog lidt udfordret på friheden i klinikkens åbningstid, da jeg har en lille dreng på 2 måneder som ikke er så nem at have med rundt – derfor ville det være super fedt med en epilator, så jeg kan få ordnet den sag når den bette sover “

Konkurrencen var sponsoreret af BRAUN

Maya

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike Air Huarache på tilbud - Spar yderligere 20% på Nike's udsalg!