Fra squat-krise til succes oplevelse!

Sunde æblemuffins (gluten og laktosefri)

P1010675P1010667

Æble sæsonen nærmer sig – og snart bugner æbletræerne med modne æbler. En god måde at få brugt de mange æbler er i bagværk, og disse æblemuffins er et sikkert hit.  De er søde, svampede og lækre. Perfekte til madpakke eller når lækkersulten melder sig. Jeg har i denne version valgt at hakke æblerne i en minihakker så det er en ensartet masse, men du kan også godt bare vælge at skære dem i stykker, så får du mere æblesmag og struktur. Hvis det er til børn ville jeg vælge at hakke dem fint i minihakkeren 🙂 

Sunde æblemuffins
(8stk)
3 små æbler (150 g)
1 banan (115 g)
3 æg
75 g (glutenfri) havregryn
60 g kokosfibermel
2 tsk kanel
1 tsk vanillesukker
1 tsk bagepulver
evt. 0,5-1 dl. vand
evt. hakkede nødder.

Hak æbler, banan og æg fint i en minihakker – og kom det over i en skål.
Giv ligeledes havregrynene en tur i minihakkeren så det bliver som “mel”.
Tilsæt havregryn og kokosfibermel til æble-banan massen.
Tilsæt kanel, vanille og bagepulver.
Tilsæt evt. lidt vand, hvis konsistensen er for tyk. Dette afhænger meget af, hvor meget saft der er i æblerne.
Du kan tilsætte hakkede nødder og evt. chokolade.
Bag ved 200 grader 20-25 minutter.  (obs. vejledende tid)
Lad køle af, før du pynter med lidt æbler, skyr, kanel, nødder eller andet.

Køb lækre økologiske urtekram produkter: Her. 
Maya

Indeholder affiliate-links

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra squat-krise til succes oplevelse!