VIDEO: TRX-træningsprogram + Rabatkode

Kold godmorgen-grød med chiafrø

P1020052

Lige for tiden eksperimentere jeg med forskellige lækre grød-opskrifter. Denne meget simple opskrift, synes jeg dog virkelig virkelig godt om. Det er i virkeligheden så simpelt, at det næsten ikke er en opskrift… Men i får den altså alligevel.
Når det er varm kan jeg ikke spise varm grød, det synes jeg personligt hører efteråret og vinteren til. Der er mange der kan spise grød året rundt, men sådan er jeg ikke. Jeg kunne heller ikke drømme om at drikke the om sommeren, men sådan er man nok bare så forskellige.

For at lave denne grød er det nemmest, hvis du dagen i forvejen sætter de små sunde chiafrø i blød i noget vand.  Jeg plejer at tage 2-3 tsk chia frø og ca dobbelt så meget vand.  Så har jeg chiafrø til to dage ca.  Til denne portion har jeg derfor ca. følgende ingredienser:

Kold godmorgen-grød
1,5 tsk udblødte chiafrø
0,5 tsk vanillepulver
2 dl yoghurt natural eller skyr
1 dl havregryn
Mandler
Kokosflager
Friske hindbær
Maya

2 kommentarer

  • Tanya

    Hej, kan man ikke også lave en skål med yoghurt og bland chiafrø i om aftenen også tilføje resten om morgenen? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: TRX-træningsprogram + Rabatkode