STOR LØBEJAKKE-GUIDE: Klar til efteråret

Hurtig frokost på hjemmekontoret!

P1030334

Jeg har blogkontor dag med Julie i dag – og nu da sulten meldte sig bestilte vi lige en hurtig sandwich. Vi laver ofte opskrifter når vi er sammen, men i dag er det ren arbejde foran computeren.  Jeg køber ofte take-away, fordi det er nemt og jeg jeg sparer meget tid i hverdagen. Når man kun er én person, så er det ikke altid, at jeg gider stå og kokkere en hel masse, det er der måske nogen af jer der kender? Når jeg køber mad udefra kan jeg få det til bare én person, og slipper så for at have en masse rester.

I dag bestilte vi fra Cafe Cille – jeg fik en sandwich med kylling og bacon – og Julie fik med Pulled Pork. Mums. Jeg vil gerne fremhæve de lækre rugbrødsboller – som er noget grovere end alm. sandwichbrød. De er bløde og lækre!

Aarhus har utroligt mange lækre steder med sund take-away. Jeg køber ofte salater på Mr. Mums og Cafe Fika eller mexikansk mad på restaurant Chido. Jeg elsker, at forkæle mig selv med lækker mad – og kan virkelig godt lide at prøve forskellige restauranter her i Aarhus.

Takeaway behøver ikke være ensbetydende med noget usundt fx. en pizza, der findes nemlig utrolig mange sunde takeaway muligheder fx. salater, sandwich mm. Så bare fordi aftensmaden skal være nem, så kan du altså træffe sunde valg.

Jeg har stemt på Cafe Cille i “Danish Take Away Awards”. Du kan også klikke ind og stemme på din favorit take-away restaurant, du skal blot angive dit navn, mailadresse og navnet på det sted, som du synes leverer den bedste takeaway. Når du afgiver din stemme så er du med i konkurrencen om et gavekort på 1000 kr til JUST EAT. Du kan stemme her. 

Konkurrence
Derudover har jeg fået lov at udlodde 3 gavekort af 500kr til JUST EAT, så I kan prøve at bestille lækker sund Take Away – eller lige, hvad I har lyst til. For at deltage skal du blot skrive en kommentar med, hvilken restaurant du har stemt på til Danish Take Away Awards.
Maya

Indlægget er sponsoreret af Just Eat. 

Næste indlæg

STOR LØBEJAKKE-GUIDE: Klar til efteråret