Cremet Hokkaido suppe med sprøde græskarkerner

p1030613 p1030617

I torsdags spiste jeg sammen med skønne Anna Eiholm, hvor vi efter en kold gåtur lavede denne skønne suppe.  Jeg elsker grønsags supper. Denne supper vildt cremet og lækker!

Hokkaido suppe
1 stort rødløg
1 spsk olie
1 hokkaido græskar (uden kerner)
2 porrer
2 søde kartofler
5-10 cherry tomater
3 dl vand
1 rød chili
2 persillerødder (eller anden rodfrugt)
1 tsk spidskommen
1-2 tsk karry
1-2 tsk parika
1 tsk chiliflager
Salt/peber
1 grønsagsbouillon
1 ds. hakket tomat
1 ds. kokosmælk

Topping:
Græskarkerner
Olie
Salt
persille

Svits løg i olie sammen med krydderier.
Tilsæt de hakkede grønsager og lidt vand + bouillon – og lad det simre 10 minutter.
Tilsæt hakket tomat.  Lad simre yderligere 10 minutter.
Når grønsagerne er helt møre, så kan du blende suppen med en stavblender.
Tilsæt derefter kokosmælk og lad det simre et par minutter.
Smag til med krydderier.

Græskarkerner ristes på panden med lidt olie og salt.
Pynt evt. med lid frisk persille.
Velbekomme.
Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.