Et indblik i ugen ♡ Uge 46/47

4 skønne opskrifter med Kylling

untitled-45

Kylling er en af favoritterne herhjemme, og jeg spiser det flere gange i ugen. Jeg køber ofte lidt større pakker og fryser dét ned. Jeg laver egenligt ret store portioner mad, selvom jeg kun er “mig”. Jeg synes det er nemmere, at lave portioner og fryse det ned – eller spise dagen efter.  I dag har jeg fundet 4 af mine favorit opskrifter med kylling.  Klassiske opskrifter – men med et twist, da de er lavet med kylling. Hakket kylling er som regel mere fedtfattigt end hakket svinekød, så det kan være et god sted at spare på fedtet. Jeg kan også bedre lide smagen, men det er nok “smag og behag”.
Du finder opskrifterne her:

Opskrifter med Kylling 

Boller i karry 
Meatza 
Tortilla Pizza 
Frikadeller 

Hvad er din favorit opskrift med kylling?

Maya

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et indblik i ugen ♡ Uge 46/47