Protein romkugler

Jeg er startet på en ny uddannelse

_mly2045

Allerede d. 3 januar sad jeg på skolebænken, hvilket jeg gør hver tirsdag og torsdag de næste mange uger.  Jeg er nemlig startet på Personlig træner uddannelsen hos Fitness-institute.dk.
Uddannelsen er delt ind i 3 moduler: Anatomi & Fysiologi, Fitness instruktør og Personlig træner.  Uddannelsen tager ca. 16 uger og koster cirka 20.000. Du kan læse mere her.

SHOP: Tights – Nike power speed // Sko: Nike Metcon 

Da jeg er uddannet sygeplejerske kunne jeg muligvis godt have sprunget anatomi & fysiologi – delen over, men jeg synes det er fint at få opfrisket. Muskler, led og bevæge mønstre er heller ikke noget som jeg har haft så meget af i forvejen. Jeg kan dog godt mærke at jeg har en kæmpe fordel.  Derudover har jeg jo været medlem af fitness siden 2007 – og har derfor en god grundviden om træning. Jeg har nemlig altid været opsøgende i forhold til viden om træning.

Jeg glæder mig helt vildt til, at vi får mere praktisk undervisning, hvor vi skal lave en masse i et fitnesscenter i nærheden.
Og så glæder jeg mig bare helt ekstremt til, at jeg kan åbne op for personlig træning til sommer. Jeg kommer til at have min base centralt i Aarhus. Jeg skal nok melde ud, når i kan booke forløb hos mig. Jeg kommer kun til at have klienter 2 dage om ugen, så jeg kan ikke tage så mange ind af gangen, da jeg også kun kører 1-1 forløb.  Jeg åbner op for PT i juli måned og glæder mig til at få nogen af jer under vingerne! 🙂

Så egentligt ville jeg med dette indlæg bare fortælle, at jeg nu er i gang med uddannelsen. Jeg har meget travlt for tiden, med uddannelse 2 dage om ugen, bog-skrivning 2 dage om ugen – og så bloggen derudover.  Men jeg ELSKER det!  🙂

Maya

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Protein romkugler