Cremet Kartoffel gulerodssuppe

Sunde Æggemuffins med kylling

skaermbillede-2017-01-18-kl-17-58-57skaermbillede-2017-01-18-kl-17-57-44 skaermbillede-2017-01-18-kl-17-56-57

I dag er jeg på skolebænken igen. Jeg er jo startet på personlig træner uddannelsen, som foregår hver tirsdag og torsdag 9-16. Jeg er derfor nødsaget til at lave en madpakke. I går lavede jeg derfor disse sunde og nemme æggemuffins, som jeg kan spise med en god fyldig salat til frokost idag.  Jeg havde en rest kylling, som jeg puttede i. Det er virkelig lækkert! De er super nemme, at lave og kan bruges til både morgenmad, frokost eller mellemmåltider. Du kan variere dem som du ønsker fx. er det lækkert med parmaskinke, chorizo, hytteost og flere grøntsager. 

Sunde æggemuffins med kylling
(6-7 stk) 
5 æg
100 g stegt kylling
2 forårsløg
1/2 rød chili
olie til form

Pisk æggene. Tilsæt kylling som du har skåret i stykker. Tilsæt forårsløg og rød chili.
Fordel olie i silikone forme. Bag dem i ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter. Jeg gav mine 23 minutter.

Maya

6 kommentarer

 • Signe

  Hej,

  Steger du kyllingen først? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej. Hytteost hvor meget vil du komme i af det og er det istedet for kylling ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Jeg tænkte ikke i stedet for 🙂 men måske 2 spsk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes også det er så skønt, og de smager også fint efter en tur på frost – perfekt til madpakkemad, når man arbejder i aftenvagt 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet Kartoffel gulerodssuppe