Sund Chokoladecreme med avocado

Fint træningstøj fra Casall

untitled

Casall er et mærke, som virkelig har fået min opmærksomhed de sidste par måneder, da der er kommet mange lækre nyheder i et fornyet design. Casall er dog på ingen måde nyt for mig, da jeg var gymnast brugte jeg ofte træningstøj fra Casall. De havde en sportsbh, som var perfekt til gymnastik, fordi den virkelig kunne holde brysterne på plads, når man sprang rundt og lavede flik-flak og saltomortaler. Jeg blev helt glad, da jeg opdagede, at man stadig kunne få denne model og endda i en masse nye farver, dengang var den kun i sort og hvid.

Jeg har udvalgt et par fine ting fra Casall. som jeg syntes at i skulle se.  Jeg har netop købt disse tights,  som nu er sat ned med 40%. Det er typisk, når man lige har købt dem til fuld pris før jul, men det er godt for jer, så kan i få dem til en virkelig god pris.

 Brilliant grey melange   // sports bh plum perfect
brilliant black // Grey confidence sports bh 
 Outer space blue / Fitness-yoga top

Shop mere Casall hos: Sportmaster.dk og Zalando 

Maya

Indeholder reklame links

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund Chokoladecreme med avocado